donderdag 13 januari 2011

Ons eerste bescheiden fietstochtje van 25 km!

Onze fietsen stonden inmiddels een week in de Garage bij Tonika dus het werd tijd om ze maar eens te gaan gebruiken! We zijn tenslotte op fietsvakantie, al hebben we daar nog weinig van gemerkt want onze tent is nog netjes ingepakt. We hebben ons de afgelopen week bij Tonika en Chris goed voor kunnen bereiden. Onze fietsen zijn nu goed afgesteld, de nodige fietshelmen en andere zaken zijn aangeschaft. Heb verder veel achter de laptop's gezeten bij Tonika, dankzij de kids moesten er eerst nog 1000 virussen verwijderd worden voordat ze bruikbaar waren. Daarna onze telefoons voorzien van allerlei handige apps en GPS software met de benodigde kaarten, ons bluetooth keyboard aan de praat gekregen, etc..

Gistermiddag vertrokken we om 13.30 voor ons eerste tochtje. Er zijn weinig kleine weggetjes dus we vroegen ons af of ons dat wel zou bevallen op de grotere wegen. Dit viel uiteindelijk reuze mee, er was overal een fietsstrook en we konden in onze stuurspiegels goed in de gaten houden wat de auto's achter ons deden. De meeste Nieuwzeelanders zijn inmiddels weer aan het werk dus het is vrij rustig. Rijden aan de linker zijde was wel even wennen.
Onderweg zijn we nog even gestopt bij een boederijtje waar we heerlijke aardbeien, bosbessen en worteltjes kochten. We hadden in Nederland een mooi plastic eierdoosje gekocht voor in onze fietstassen en dachten die te vullen. Helaas bleken zelfs de kleinste eieren te groot voor ons mooie aangeschafte doosje. Dan maar een standaard kartonnen doosje.

on the road 2

De rest van de foto's zie hier (Kies 'show info' voor de beschrijving)

6 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Sportieve foto!
  Veel zwem plezier morgen,tussen de dolfijnen

  x charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...ziet er professioneel uit, heerlijk hoor...liefs cees en meta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey geweldig, helemaal ge-update onderweg... GPS-Bleutooth-USB Geven jullie al licht in het donker? Succes, en nu maar trappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeey cyril en laura,
  Leuke foto's op de website.
  Ik ga jullie zeker weten volgen.
  Groeten,
  Milan (neefje)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat jammer dat het zwemmen niet door ging,maar je hebt nog een kans he
  liefs mama

  BeantwoordenVerwijderen

Voeg hier reactie toe